Ericsson NT: Novi izvozni poslovi vrijedni 57 milijuna kuna

Bez autora
May 03 2010

Kompanija Ericsson Nikola Tesla je na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije i Uzbekistana ugovorila nove izvozne poslove, kao i proširenja postojećih u fiksnim i mobilnim mrežama ukupne vrijednosti veće od 57 milijuna kuna. Riječ je i o isporuci mikrovalnih rješenja u širokopojasnoj mreži i širokopojasnih pristupnih čvorova. Također je dogovorena isporuka IP-orijentiranih rješenja za poslovne korisnike. Zaključenim ugovorima kompanija nastavlja svoje aktivnosti na području Zajednice Neovisnih Država.

Ericsson NT: Novi izvozni poslovi vrijedni 57 milijuna kunaKompanija Ericsson Nikola Tesla je na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Moldavije i Uzbekistana ugovorila nove izvozne poslove, kao i proširenja postojećih u fiksnim i mobilnim mrežama ukupne vrijednosti veće od 57 milijuna kuna, navodi se u priopćenju kompanije objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Riječ je i o isporuci mikrovalnih rješenja u širokopojasnoj mreži i širokopojasnih pristupnih čvorova. Također je dogovorena isporuka IP-orijentiranih rješenja za poslovne korisnike. Zaključenim ugovorima kompanija nastavlja svoje aktivnosti na području Zajednice Neovisnih Država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik